søndag den 8. juli 2018

Om Bryllupper

Fra Sted Til Dekoration, Hvad Du Behøver At Vide Om Bryllupper

Sammenføjning af to bor i et ægteskab er en vidunderlig ting. Det faktum, at de elsker hinanden og er en af grundene til, men selve brylluppet er også en sjælden lejlighed for folk til at komme sammen og hygge sig. Sørg for, at dit bryllup er planlagt korrekt, så der er ingen grimme overraskelser på den store dag. Tips i denne artikel kan hjælpe dig med at planlægge for, at store dag.

Når du planlægger dit bryllup fester, tænke over hvilken type alkohol, der serverer du ønsker, samt hvad omkostningerne vil være. Spørge om, hvor alkohol servering indstillinger er tilgængelige via din mødested tilbud om alkohol.











Du kan spare en hel del penge ved at købe din brudekjole over nettet, men købe det nok tid til overs, så du kan få det ændret før den store dag. Omfatter de ekstra omkostninger, når du planlægger for din budgetlægning.

Læs også:


Vælg et bryllup tema, der virkelig symboliserer den tid, du og din kommende ægtefælle har tilbragt sammen.

Kylling og steak er rart, men de er ikke noget særligt, så hvad med at gå til en bred vifte? Variation er livets krydderi, og vil uden tvivl gøre din aftensmad, noget at huske på!

Det mest vigtige ting at overveje, når du er nødt til at tænke over, er den person, du er ved at gifte sig med. Der er ikke grund til at skynde ting-har du et helt livsforløb med denne person! Tænk grundigt over denne person, og hvilke ting i dit liv, du ikke kan undvære, sammen med det, du ikke kan leve uden.

Husk på, at blive gift er en forpligtelse, der skal både gå på kompromis og offer. Udtrykke din kærlighed til din kommende ægtefælle i dine løfter.

Være sikker på, at din modtagelse sted, du vælger, har nok plads til at danse. Intet er værre end at alle var proppet sammen i en dans, så klart ud, alle møbler, der er nødvendige for at give plads til dem, der ønsker at groove.

Hvis din familie skal rejse langt afstand for at dit bryllup, og spurgte, om de ønsker at nyde bryllupsrejse med dig så godt. Dette giver dem mulighed for en ferie de aldrig vil glemme, så godt!

Prøv at have din reception i mid-dag. De fleste mennesker vil drikke mindre i løbet af dagen, hvilket minimerer den mængde dine gæster kan få noget at drikke.

Giv dine gæster en liste over hændelser for alle dine gæster, herunder ud-af-tid, deltagere, så de ville være klar over de begivenheder, som de kunne deltage. Omfatte relevante oplysninger om generalprøven middag, reception og så videre, inventar og alt andet, de måske behøver at optræde på.

Du kan vælge fra et bredt udvalg af tekstiler, mønstre, solid udskriver eller dem, der er fremstillet af satin, silke eller fløjl.

Hvis det er inden for dit budget, har den begivenhed på et skib, og kun invitere dine nærmeste venner og familie. Dette vil give dig mulighed for at få din bryllupsrejse, så snart ceremonien. På nogle krydstogter er særlige priser for dem, at få bryllup og bryllupsrejse på deres skibe.

Du ønsker måske at vælge silke blomster til dit bryllup.

Du måske ønsker at tænke på at fusionere to eller flere menuer sammen for at gøre det bedste for både familier og komfortable for alle til stede. Tilføje et twist med etnisk dessert muligheder, drikkevarer, eller dessert valg.

Sørg for, at du tror på hver en detalje, fra hvilken mad der serveres til, hvad der sker i receptionen. Du vil have alle dine bryllup er sjovt for alle, der har indvilget i at tage del i din særlige dag.

Informere din restauratøren, som du gerne en reception, udendørs. Du kan være i stand til at bruge fancy eller isolerede dæksler til at beskytte din mad. Du ønsker måske at have et køleskab eller nogle kølere på stedet for at holde forfriskende drikkevarer kolde.

For at være helt klar til din første parrets dans på bryllup, praksis danser sammen, mens du er iført en lang nederdel eller kjole. Mens du er måske vant til at danse i en fuld nederdel, din mand vil sandsynligvis ikke være, og bliver nødt til at lære at danse, uden at træde på din kjole. Dette kan hjælpe dig med at justere til den følelse af forlegenhed, at din forlovede kan have danser rundt om din store nederdel.

Bruge andre ting udover blomsterarrangementer til at spare penge på dit bryllup. Brug din fantasi, når det kommer til, hvad din blomst pige i stedet for en krans.Du kan også bruge silke blomster til ceremonien så godt. Du sparer penge ved at vælge silke blomster i stedet for din store dag. Du kan også være i stand til at flytte blomster overalt, du ønsker, med lidt rod.

Plan for dit bryllup i god tid i forvejen. Start planlægningen så hurtigt som muligt, så der er flere muligheder til rådighed.

Start bryllup tidligt. Hvis dit bryllup er kommet godt ind i fremtiden, og du kan vælge mange flere spillesteder og andre bryllup tjenester. Dette betyder, at det skal være nemmere at finde tjenester, der opfylder dine behov og budget.

De sidste par dyrebare øjeblikke før ceremonien skal være alle omkring dig.

Brides bør undgå at have indlysende tan linjer. Du kan have en nice tan forud for dit bryllup, men tan linjer kan være distraherende.

Mænd deltager bryllupper kan slippe af sted med sort athletic sko som fodtøj.Bare sikre, at de er rene og ser dårligt.

Dette vil give dig mulighed for at lade gæsterne komme til at høre noget de nyder.

Tænke på en kirke bryllup, selv hvis din betydelige andre, og deres familie er religiøs. Da deres religion er vigtigt for dem, vil det betyde en masse for at din betydelige andre.De har måske nok været forestille begivenhed for dette.

Bryllupper bringe de største dele af alle, men hvis du begynder at føle sig overvældet af stress af dagen, kan du begynde at føle sig som hvis dit bryllup er fremvisning af det værste for dig. Undgå enhver potentiel bryllup sammenbrud, ved hjælp af de oplysninger, du har lært i denne artikel, til din fordel.

Flere bryllupper :

Ingen kommentarer:

Send en kommentar