søndag den 8. juli 2018

fotograf til dit bryllup

Luskede Hemmeligheder Og Skjulte Perler Til Bryllupper

Bryllupper kræver måneders planlægning og forberedelse. De sidste par uger op til bryllup kan være meget stressende. Med den rigtige planlægning, kan du føle dig sikker på, at alt vil gå godt, selv hvis du kører i små rifter. Her er nogle ideer til at hjælpe dig gennem planlægning.








Når du planlægger dit bryllup, fester, alkohol, skal være et hensyn til, hvilken type du ønsker at tjene, og hvilken type vil være den mest omkostningseffektive. Spørg om deres forskellige alkohol.

Læs mere:


Hvis du foretrækker at håndtere forfriskninger og mad på din egen, skal du gå til den store engros-butikker, såsom Costco. Det er ingen hemmelighed, men at købe dine fødevarer fra den store klub butikker vil spare lidt penge i forhold til detail købmand kæder, og det er overvejer medlemskab afgift. Tænke på at spørge folk, du ud med fødevarer omkostninger.

Køb din brudekjole på Internettet, kan spare dig tusindvis af dollars, men se til, at du gør det på et tidligt tidspunkt for at have tid nok til at ændre det hvis det er nødvendigt. Vær sikker på at tilføje de ekstra omkostninger ved ændringer i dit budget.

Vælg et tema, som symboliserer historie om dit forhold.

Den første ting at overveje, når du bliver gift, er naturligvis den person, du gifter dig med. Der er ikke grund til at skynde denne person! Tænk grundigt over denne person, og hvilke ting i dit liv, du ikke kan undvære, sammen med det, du ikke kan leve uden.

Én ting at tænke over i løbet af et bryllup er transport. Prøv at have taxier og limos er tilgængelige for folk, der ikke kan få en tur, så de kan komme tilbage til, hvor de bor, når natten ender. Dette er også en god idé gæster, der har drukket alkohol ved brylluppet.

Hvis du ikke kan begrunde, at omkostningerne ved en tusind-dollar bryllup kage, tjekke med de lokale bagerier lettere, som cupcakes eller cake pops. Nogle specielle bagerier også skibet frisk, lav-cal cupcakes og sunde retter, og marengs pynt.

Hvis bruden har følsom hud, hun kan finde gode måder at tage stress ud af deres liv, så de ikke ender med facial irritation.Se efter facial behandlinger at lindre og lysere med ingredienser som havet salte, rose, cremet scrubs, og havregryn proteiner.

Sørg for, at eventuelle receptionen mødested har nok plads til at danse.Intet er værre end at alle var proppet sammen i en dans, så klart ud, alle møbler, der er nødvendige for at give plads til dem, der ønsker at groove.

Hvis vende dine ankler skræmmer dig, kan du overveje iført lejligheder. Efter at have fodtøj, der er ikke præcis, hvad du fra at falde, er en let beslutning at gøre.

Din familie eller venner kunne bære gear og følge diskret bag dig. De kan også hjælpe med at samle op familiemedlemmer til gruppe portrætter.

Hvis gommen og bruden elsker at rejse, indarbejde det i dit bryllup tema og dekorationer. Invitationer og SVAR udbedes-kort, kan blive gjort til at ligne alderen eller vintage postkort og gulnet at efterligne antikt postkort.

For eksempel, blomster toppen af listen, mens andre mener, det sted eller den kage mere vigtigt end en gæsteliste. Ved at skabe et budget, der er baseret på dine prioriteringer, du kan uddelegere den rigtige mængde af fonde og forsikre din dag perfekt.

Gave registre, er en afprøvede og sande bryllup tradition. Lad dine gæster ved, at de er ikke nødvendigt at medbringe en gave. At Give dem flere muligheder for gaver og en bred prisklasse. Folk skal blive godt med at give hvad de er i stand til at råd til at give.

En sand fotograf vil fange dit bryllup minder, og ikke bare tage tilfældige billeder. Spørg fotografen om, hvordan han ser den dag, hvor interviewe dem. Spørg hvordan de vil fange essensen af jeres bryllup. Du burde vide, hvad stil er kompatibel med dine ønsker vil blive opfyldt.

Tilføj blomster og elementer, der er forskellige højder. Derefter, skal du omgive dem med kortere vaser, som har fyldige blomster, hortensia eller pæoner rundt i høje vaser. Kortere og mindre blomster bør være af en lysere farve end den høje blomster.

Tænk over, om du gerne vil have børn, vil være tilladt ved dit bryllup. Dette er relevant, fordi du kan spare penge såvel som din fornuft, hvis de ikke er der. På den anden side, nogle mennesker kan være ude af stand til at deltage, fordi de ikke kan finde nogen til at passe barnet.

Spørg betroet ven eller familie til at give dig træffe en beslutning om, hvad tuxedo, du overvejer.

Når du vælger en fotograf til dit bryllup, interview så mange kandidater som muligt og se på prøver af deres arbejde. Beslutte, hvem du ønsker at vælge baseret på de oplysninger, der ligger over.

Du kan helt sikkert skabe en vidunderlig bryllup med et stramt budget. Et bryllup behøver ikke sætte dig til at gå i gæld. Du kan spare penge ved at lave invitationer, design din egen favoriserer og arrangementer og meget mere, når det kommer til både bryllup og reception i orden for dig at spare nogle penge.

Være forsigtige af mulige vejrforhold. Dine gæster kan ikke ønsker at bo og fejre din udendørs bryllup, når det er forfærdelig varm. Også, hvis det er for koldt, kan de ønsker at forlade.Små værelser for at sikre komfort for dine gæster, få nogle fans i tilfælde af, at det er en varm dag.

Du skal åbne en bank konto til brug for at spare op til dit bryllup omkostninger. Hvis du er at blive gift på et senere tidspunkt, kan du overveje at starte en konto for at gemme penge til dit bryllup for fremtiden.

Du vil helt sikkert ønsker at tage billeder med mange af de gæster, at deltage i jeres bryllup. Hvis du ikke har en professionel fotograf og en passende tidsplan, kan det være svært at finde alle de ønskede billeder, medmindre du har en tid, der er brugt til at tage billeder. Sørg for, at dine gæster ved, hvor og hvornår du har planer om at tage billeder med dem, og gøre dine gæster klar over, hvor og hvornår billederne bliver taget.

Det vigtige facet af et bryllup at blive gift. Dette betyder, at både mennesker bør vide, at de vil gifte sig med den rette person. Selv hvis du er sikker på at du kender din partner, livet vil stadig være vanskeligt, hvilket betyder, at du bliver nødt til at komme tættere på din partner i hårde tider som modsætning til at lade dem trække dig ud. De tips, der ligger ovenfor vil hjælpe dig med at planlægge dit bryllup.

Fotos fra bryllupper:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar