søndag den 8. juli 2018

bryllup og reception

At Starte Dit Liv Sammen: Hvad Du Behøver At Vide Om Planlægning Et Bryllup

Et bryllup handler om to mennesker i kærlighed og er en mindeværdig dag. De følgende tips vil hjælpe med at gøre denne dag gå glat for alle. Med den rette planlægning af et præparat, kan det være en mindeværdig og glædelig begivenhed, som alle vil huske i mange år.

Dette er, hvordan du vil bidrage til at forbedre dit flow, når den store dag kommer.













Når nogen kommer til at tale i din bryllup, er de nødt til at øve den tale før den dag foran dig, så du ved, alt er passende. Husk, at dine gæster vil indeholde mennesker, der på tværs af en bred vifte af aldre, så hold vittigheder passende.

Læs også:


Dette vil give dig mulighed for at arbejde din æstetiske til din smag uden rent faktisk at skulle investere i heftig prisseddel.

Husk på, at blive gift er en stærk binding mellem to parter, der kan kræve nogle ofre. Udtrykke din kærlighed til den anden person, du vil gifte sig med, når du skriver dine løfter.

Sørg for at shoppe flere fotografer, før picking den fotograf du hyre til dit bryllup er erfarne. Du ønsker ikke at have nogen tager bryllup fotograf, at du ikke lever op til dine høje standarder.

Hvis du er bange for at vride din ankel, opt for et par ballerina sko. Efter at have fodtøj, der er mindre sexet, men vil holde dig wanted er en god trade-off.

Ikke få gæsterne til at stå rundt, mens du tager billeder. Billeder med dem, der er gifte og deres forældre bør også tages i forvejen for at skære ned på ventetiden for de gæster, der ankommer i receptionen.

Midt på dagen er det bedste tidspunkt at have bryllup. De fleste mennesker vil lægge planer efter den modtagelse, som vil skære ned på omkostningerne til at fylde baren.

Giv dine gæster en online-liste over begivenheder, herunder dem fra ud-af-byen, så de ville være klar over de begivenheder, som de kunne deltage. Omfatter hændelser, såsom generalprøven, middage, således at hver person ved, hvor den skal være.

Det kunne få farvet eller krøllet inde i dit skab.

Hvis du og din ægtefælle elsker en lignende ting som rejser, forsøger at finde ud af, bryllup dekorationer, der appellerer til denne hobby. Invitationer og save-the-date meddelelser kan blive gjort til at ligne alderen eller vintage postkort og gulnet at efterligne antikt postkort.

Hvis du planlægger at levere en tale ved et bryllup, bør du øve på forhånd. Hvis du ikke får alle den praksis, du har brug for, er det let at glemme, hvad du vil sige, flub dine ord, eller lad publikum kede sig.

Lej en professionel fotograf, der er interesseret i at skabe minder for dig. Spørg en fotograf til tanker om din store dag udfolder sig. Spørg om deres ideelle proces og flow under hele arrangementet til at fange essensen af jeres bryllup dag. Du vil også ønsker, at deres stil og dine ønsker er kendt.

Planen gruppe aktiviteter for gæster og medlemmer af wedding party. Du ikke ønsker din familie og venter på, at de sværger at komme til en tæt, inden de forlader. Der kan være en række forskellige spil og aktiviteter.

Opret dit bryllup løfter fra hjertet. Du kan altid finde gode kilder, som du kan kopiere, du kender din forlovede i dit hjerte.At skrive dine egne løfter vil gøre din kommende ægtefælle til at føle sig tættere til din kommende ægtefælle.

Du kan helt sikkert skabe en vidunderlig bryllup med et stramt budget. Et bryllup bør ikke medføre, at du i gæld. Du kan spare penge ved at lave invitationer, design din egen favoriserer og arrangementer og meget mere, når det kommer til både bryllup og reception i orden for dig at spare nogle penge.

Plan for dit bryllup i god tid i forvejen. Start din planlægning, så hurtigt som muligt, så du har flere muligheder til rådighed.

Begynde planlægningen af dit bryllup tidligt. Jo hurtigere du er i stand til at begynde at planlægge, jo flere muligheder, du vil have åbne for dig. Dette giver dig mulighed for at vælge de leverandører, der bedst opfylder dine behov.

Holde et vågent øje med de vejrforhold, som du nærmer dig din bryllupsdag. Hvis det skal være en udendørs bryllup, som hvis vejret er regnvejr eller meget varme, kan det hindre gæsterne i at komme til dit bryllup. Også, hvis det er for koldt, kan de ønsker at forlade.Sørg for at holde dine gæster så behageligt som muligt; for eksempel, kan lide at have fans til rådighed, hvis det er varmt udenfor.

En fantastisk gave til bruden ' s party er et stykke af brugerdefinerede smykker, der forbinder dig til dit piger.

Guld er overordentlig dyre, så du måske ønsker at overveje andre metaller, når det kommer til vielsesringe for at spare penge. Du kan vælge en titanium, platin eller andre metal-finish ring.Disse kan være meget attraktive og meget billigere for dig at bruge på dit bryllup. Der er faktisk ikke noget galt med at ændre ting op!

Dette vil sikre, at alle dine gæster til at føle sig som en del af planlægningsprocessen og receptionen.

Når du vælger din brudekjole, overveje ikke kun din favorit kjole stilarter, så du vælger en kjole, der vil være flatterende, og se fantastisk på dig. Hvis du er af kortere statur, kan du få bedre resultater med at holde sig til kjoler mærket petite snarere end at have en regelmæssig længde kjole ændres. Du vil være meget mere tilbøjelige til at føle sig glade og trygge på din bryllupsdag, hvis du får en kjole, der er den rigtige størrelse til at begynde med.

Hvis du ønsker at spare lidt penge og tilføje din egen unikke touch til brylluppet, kan du udskrive dine egne invitationer til bryllup. Du kan købe invitation kits og spare penge, samtidig med at skabe personlige invitationer.

Tænke på en kirke bryllup, selvom du ikke er religiøs, men din ægtefælles familie er religiøs. Da deres religion er vigtigt for dem, vil det betyde en masse for at din betydelige andre.De har måske selv drømmer om en kirke bryllup for år.

Ved at bruge dette råd, dit bryllup vil være en perfekt begivenhed for alle. Dette er en særlig dag for engagement, så det er værd at opmærksomhed på detaljer for at gøre dagen ekstraordinære. Har du ikke fortjener en perfekt dag?

Flotte danske bryllupper:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar